Producten

KLAPP Cosmetics


KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen vóór hun tijd. Voor ons is "Made in Germany" een belofte van kwaliteit. Meer dan 35 jaar ervaring, doorlopend onderzoek en ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve ingrediënten en methoden, resulteren altijd in het hoogste behandelingssucces.
De uitzonderlijke KLAPP behandelingen en producten richten zich op de innovatieve en diverse behandelconcepten, die worden aangevuld met de add-on producten die thuis kunnen worden gebruikt.
Alle KLAPP concepten zijn ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor zowel vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Voor holistische schoonheid.
Het resultaat is flawless producten met individuele applicatie voor huidverzorging, regeneratie en wellness.
• ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementDe producten van Make-up studio:


Make-up Studio biedt een breed en innovatief assortiment aan make-up producten, afgestemd op de wensen van de professionele make-up artist én moderne vrouw. Het zeer uitgebreide assortiment make-up bestaat uit meer dan 200 kleuren oogschaduw, maar liefst 130 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 kleuren blusher en meer dan 100 kleuren foundation. Bovendien kan er met het exclusieve ‘Mix & Match’ systeem een persoonlijk kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer worden samengesteld