Massages

Gelaatsmassage:


Dit een ontspannende massage van de decolleté, hals, gelaat en boven rug. De gelaatsmassage werkt verfrissend en enerverend. Duur: 20 minuten.

Bindweefselmassage:


Hierbij krijgt u een reiniging, diepte reiniging, een serum en een dag/nachtcrème. Het beste resultaat zal worden behaald wanneer de behandeling in kuurverband wordt uitgevoerd. De kuur bestaat uit: De eerste 4 weken ontvangt u 2 keer per week een behandeling, daarna zal er 1x in de 6 weken een behandeling plaats vinden. Bindweefselmassage is een intensieve diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd.

Shiatsu massage:Een eeuwenoude oosterse massagevorm waarbij de levensenergie (ki) centraal staat. Bij deze massage worden blokkades in het lichaam opgeheven door middel van drukpunten met de handpalmen, duimen en vingers op de energiebaan (meridianen). Hierdoor zal het lichaam beter in staat zijn om zichzelf te herstellen.